Citaten

“Het was een megasucces! De kinderen zijn laaiend enthousiast en ik ook! We kunnen hier nog weken mee verder!” — Leerkracht Ambelt – Zevengeheimentocht Klooster Zwolle

Zevengeheimentocht

Ruimte maken voor persoonsvorming en culturele uitwisseling? Kinderen op verhaal laten komen in een belevingsgericht programma? Het kan allemaal in de ZevenGeheimentocht in Klooster Zwolle.

De zevengeheimtocht is een speurtocht / ontdekkingsreis langs voor kinderen van 4 – 12 jaar.  Kinderen moeten ‘zeven geheimen voor een goed leven’ raden. En ze worden geholpen door zeven dieren die ze op hun weg tegenkomen. Elk dier verwijst naar een geheim. De leeuw naar moed, de havik naar aankaarten van onrecht, de schildpad naar een stilteplek, de dromedaris naar samenleven en stukje dienstbaarheid….  Als we een dier tegenkomen nemen we hem mee op onze reis en wordt hij gedragen door één van de kinderen.  Als alle zeven geheimen geraden zijn ontvangen kinderen een echt ‘zevengeheimencertificaat’!

Meer weten? Wil je een zevengeheimentocht aanleggen op een andere locatie? Bel of mail me en ik overleg graag om de zevengeheimentocht op maat te maken!

Voor wie? Voor kinderen van 4 – 12 jaar. |  Opmerking: dit programma wordt ook aangeboden voor basisscholen in Zwolle door Stadkamer Zwolle

 .

aanbodreacties | de 7raadgevers| over mij | contact

info@deverkenner.nl