Citaten

“De zeven raadgevers van De Verkenner zijn confronterend, ontroerend en inspirerend.” — Jojanne Kemman, Hogeschool Windesheim – afdeling theologie

Identiteitssessie

‘Veel mensen uit ons team vinden het lastig om iets over hunzelf of hun identiteit te vertellen’, zo gaf een directeur van een RK basisschool bij me aan. ‘Dus we schuiven het eigenlijk wat voor ons uit, terwijl we het thema eigenlijk eens op onze agenda moeten zetten’.

Maar wat is identiteit eigenlijk? Praat je over de grondslag van je school of over jouw drijfveren of pedagogische visie? Wat voor effect wil je bereiken… zullen we eens bij die vraag beginnen? Dan ontdek je gaandeweg met welke waarden en drijfveren je dit verbindt. Durf de ruimte van dit gesprek op te zoeken – en durf ook de juiste vragen te stellen. Dat maakt je geloofwaardig en transparant naar anderen. Maar meer nog dan dat: je leert je collega’s kennen en er zal nieuwe verbinding ontstaan.

Met de Zeven Raadgevers helpen we dit gesprek op gang. Want wie daarbij alleen bij zijn hoofd en ratio te rade gaat, zal misgrijpen. Met de methodiek van de Zeven Raadgevers weten we deze pure impulsen op te wekken. Dat geeft een glasheldere spiegel en nieuwe samenhang en openheid!

Bekijk mijn portfolio of lees de reacties die we mochten ontvangen na een teamsessie met de Raadgevers.

Voor wie? voor teams in het onderwijs

Duur: dagdeel- of dag  Deelnemers: minimale groepsgrootte is 8 personen. Maximale groepsgrootte 30 personen.

aanbodreacties | de 7raadgevers | over mij | contact

info@deverkenner.nl