Citaten

“Veel studenten noemen de trainingsdag met de honden en jouw dierpersonages als een highlight van de tweejarige opleiding” — Docent/supervisor Hogeschool InHolland, Honoursprogram

Organisaties

Wordt het tijd om eens het goede gesprek te voeren in je team? Wil je eens de echt drijfveren van mensen zichtbaar maken?

De persoonlijke en professionele identiteit van mensen ontwikkelt zich in de ontmoeting met anderen. Met de inzet van de ‘Zeven Raadgevers’  een wijs team van dierpersonages – help ik je teamleden op verhaal te komen. Met de methodiek van de Zeven Raadgevers wekken we pure impulsen op.  Dat geeft een glasheldere spiegel en een nieuwe blik op jezelf en de mensen met wie je samenwerkt of optrekt. De Raadgevers breken door het pantser van imago en ‘buitenkant’ heen. Het is veilig om je via een metafoor uit te spreken. Het levert mooie en eerlijke gesprekken op. Het maakt zichtbaar wie je bent en waar je voor wilt staan!

Wil je het goede gesprek op gang brengen in je teambijeenkomst? Zoek je ijsbrekers of wil je meer interactie? Ik help je om jouw groepsproces een verdiepingsslag te geven. Bel of mail me!

Bekijk mijn portfolio of lees de reacties.