Citaten

“Veel studenten noemen de trainingsdag met de honden en jouw dierpersonages als een highlight van de tweejarige opleiding” — Docent/supervisor Hogeschool InHolland, Honoursprogram

Kennismakingssessie studenten

Een nieuwe studentengroep – ieder met zijn eigen verwachtingen en komend uit zoveel culturen. Maar hoe geef je een kennismakingsprogramma op een ontspannen manier meer verdieping?

Ik ben elke keer geraakt wanneer jongeren zich bloot geven over hun drijfveren. Nee, dit doen ze niet zomaar – zeker niet in een vreemde setting. Maar wat geeft het een meerwaarde en een impuls aan het groepsproces! Om die reden heb ik deze kennismakingssessie opgenomen als vast aanbod.

Met de inzet van de Zeven Raadgevers weten wij het ijs te breken. Maar meer dan dat: er komen gesprekken op gang waarin mensen zich heel persoonlijk laten zien. Ze spreken zich uit over hun kwaliteiten in de groep én  hun uitdagingen. Daarmee help je je studenten om zich kenbaar te maken en leg je een basis voor zelfkennis, persoonsvorming én samenwerking binnen de studentgroepen.

Voor wie?  voor jongeren en studenten. Duur: dag(deel)training.  Opmerking: Deze ervaringsgerichte training kan ook uitgevoerd worden met collega trainers van de Hondenspiegel. Deze gezamenlijke training wordt jaarlijks aangeboden aan studenten van Hogeschool InHolland (Honoursprogram).
.

aanbodreacties | de 7raadgevers| over mij | contact

info@deverkenner.nl